Konya trafiğine neşter geliyor! Başkan Altay yeni çalışmayı resmen duyurdu

Konya trafiğine neşter geliyor! Başkan Altay yeni çalışmayı resmen duyurdu

Kalabalıklaşan nüfusu ve artan araç sayısıyla Konya'da trafikte yeni düzenlemelerin devamı geliyor. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle uygulanan sokak kısıtlamasında önemli çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi yeni çalışmaya önümüzdeki günlerde başlayacak

2 milyon 300 bin nüfusuyla Türkiye'nin en kalabalık nüfuslarından birini barındıran ve yüzölçümünün düz bir coğrafyaya sahip olmasına rağmen yalnızca yüzde 3'ünün yerleşim yeri olarak kullanan Konya'da şehir içi trafiğinin rahatlaması için çalışmalar devam ediyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokak kısıtlamasını iyi değerlendiren Büyükşehir Belediyesi, önemli arterlerde küçük dokunuşlarla trafiğin bir nebze rahatlamasını sağlamıştı.

Başkan Altay, son yaptığı paylaşımında önümüzdeki günlerde şehrin en kalabalık kavşaklarından birine daha el atacaklarını ilan etti.

Altay yeni çalışmayı şu görselle ve cümlelerle paylaştı:

  • Hem trafiği rahatlatan hem de çevreye faydalı güzel bir haber vereyim arkadaşlar.
  • Günlük ortalama 41.000 aracın kullandığı İhsaniye kavşağında yaptığımız düzenleme ile karbon salınımını azaltarak her gün 31 ağacımızı doğaya kazandırmış olacağız. 

ihsaniye-kavsagi-duzenleme.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.