Konya Trabzon'a Dua Ediyor

Konya Trabzon'a Dua Ediyor

Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Konyaspor ise Trabzonspor'un Ankaragücü'nü yenmesiyle ligde kalmayı başardı.

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Galatasaray'ı şampiyonluğundan dolayı tebrik etti ve Trabzonspor'a teşekkürlerini iletti. Çamdalı, "Trabzonspor'a ne kadar teşekkür etsek az. Sonuçta onlar da olması gerektiği gibi çıkıp maçlarını oynadılar. Gönül isterdi ki bugün taraftarımızı en az 1 puanla buradan gönderelim. Çünkü hak ettiler, inanılmaz bir atmosfer yaratmışlardı. En önemlisi Konyaspor gibi büyük bir camia Süper Lig'de tutundu. Burada kalmak çok değerli." ifadelerini kullandı.

Maçın Özeti ve Analizi

Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çamdalı, ilk yarıyı 1-0 geride kapattıklarını belirterek, "Amacımız biraz risk alıp gol bulmaktı. Yediğimiz ikinci gol biraz bizi kırdı. İster istemez oyuncular da biraz dağıldı diye düşünüyorum. Artık öbür taraftaki sonuçları merak ettiler. Bu da oyunumuzu biraz bozdu. Sonra 0-3 olunca tabii ki tamamen koptuk." dedi. Çamdalı, maçın son anlarında Konyaspor'un tek golünü atmasının ise skoru değiştirmediğini vurguladı.

Geleceğe Dair Umutlu Mesajlar

Çamdalı, son süreçte yaşananlardan ders çıkartılması gerektiğine dikkat çekerek, "Dersler çıkaracağız. 'Daha iyi nasıl olur, nasıl yapılabilir' bunları düşünmek lazım. Umarım Konyaspor daha güzel günler görür." şeklinde konuştu. Konyaspor'un Süper Lig'de kalmasının önemine değinen teknik adam, gelecek sezon için daha iyi bir performans hedeflediklerini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.