Konya ve Türkiye'de uygulanacak kısıtlamalar sonrası Büyükşehir'den ulaşım açıklaması geldi

Konya ve Türkiye'de uygulanacak kısıtlamalar sonrası Büyükşehir'den ulaşım açıklaması geldi

Türkiye'de koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kısıtlama kararları nedeniyle sokağa çıkma saatlerinde değişiklik yapıldı. Bu düzenleme nedeniyle Konya Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşım açıklaması geldi.

Türkiye'de alınan koronavirüs tedbirleri nedeniyle Konya'da da Cumartesi günü sabah saat 10:00'dan önce sokağa çıkılamayacak. Bu uygulama ikinci bir karar alınıncaya kadar uygulanacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da konuyla ilgili bir açıklama yaparak otobüs ve tramvay tarifelerinin değişmeyeceğini bildirdi.

HES KODUNUZU TANIMLAMAYI UNUTMAYIN!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu ulaşım araçlarını kullanan vatandaşların Elkartlarını Hayat Eve Sığar (HES) kodlarıyla eşleştirmeleri gerekiyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geçtiğimiz günlerde Kasım ayının 23'üne kadar vatandaşların HES Kodunu hes.konya.bel.tr sitesinden tanımlamaları gerektiğini hatırlatmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.