Konya toplu ulaşım filosuna 51 yeni araç! Otobüs tarifesi yeniden düzenlendi

Konya toplu ulaşım filosuna 51 yeni araç! Otobüs tarifesi yeniden düzenlendi

Konya Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım filosunu güçlendirmek için 9 solo, 7 körüklü olmak üzere 16 yeni otobüsü daha teslim aldı. Son gelen otobüslerle birlikte yeni otobüs sayısı 51'e ulaşırken, yoğun olan hatlara da yeni seferler ilave edildi

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni otobüslerle kentteki toplu ulaşım filosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Türkiye'nin en güzel otobüslerini şehrimize kazandırmaya devam ediyoruz. Son gelen 16 otobüsle birlikte yeni otobüs sayımız 51'e ulaştı. Konyalı hemşehrilerimize ulaşımda en kaliteli hizmeti sunmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İLİ OLAN KONYA'DA TOPLU ULAŞIM ÖNEMLİ

Konya Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım filosunu güçlendirmek için 9 solo, 7 körüklü olmak üzere 16 yeni otobüsü daha teslim aldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, coğrafi olarak Türkiye'nin en büyük ili olan Konya'da insanların hayatını etkileyecek en önemli konulardan birisinin de toplu ulaşım faaliyetleri olduğunu söyledi.

"HER AY YENİ OTOBÜSLERİMİZ GELMEYE DEVAM EDECEK"

Toplu ulaşımda kaliteyi ve konforu artırmak için daha önce anlaşmaya varılan 91 otobüsün peyder pey gelmeye devam ettiğini söyleyen Başkan Altay, "Son olarak dün 9 solo, 7 körüklü olmak üzere 16 yeni otobüsümüz daha geldi. Türkiye'nin en güzel otobüslerini şehrimize kazandırmaya devam ediyoruz. Son gelenlerle birlikte yeni otobüs sayımız 51'e ulaştı. Konyalı hemşehrilerimize ulaşımda da en kaliteli hizmeti sunmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Yeni gelen otobüslerimiz de plaka işlemlerinin ardından hızlıca hizmete alınacak. Her ay yeni otobüslerimiz gelmeye devam edecek. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

YOĞUN HATLARDA OTOBÜS TARİFESİ YENİDEN DÜZENLENDİ

Öte yandan 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlayacak olmasıyla birlikte 12 Eylül Pazartesi gününden itibaren yolcu yoğunluğu olan hatlara ilave seferler verildiği bilgisini de paylaşan Altay, "Otobüs tarifemiz yeniden düzenlendi. Toplu ulaşımı kullanan hemşehrilerimiz yeni otobüs ve tramvay sefer saatlerini ATUS web sayfasından ve mobil uygulamamızdan takip edilebilecek" şeklinde konuştu.

Konya toplu ulaşım filosuna 51 yeni araç! Otobüs tarifesi yeniden düzenlendi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.