Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri

Konya Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Selçuk Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Konya Ticaret Odası'nda (KTO) geçtiğimiz ay yapılan seçimler sonucu KTO Başkanı Selçuk Öztürk, seçimlerde yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

KTO'nun 12 Kasım 2022'de yapılan Meclis ve Meslek Komiteleri Üyelikleri Seçimleri sonuçlarının kesinleşmesinin ardından KTO Meclis Üyeleri tarafından Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu Delegeleri seçimleri gerçekleştirildi. Selçuk Öztürk, yeni meclis üyeleri tarafından yeniden KTO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Konya kurum ve kuruluşları ile iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin KTO Başkanı Selçuk Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Resim

KONYA EMNİYET MÜDÜRÜ VE SOBE VAKFI BAŞKANINDAN ÖZTÜRK'E ZİYARET

Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve SOBE Vakfı Başkanı Mustafa Ak KTO Başkanı Selçuk Öztürk'ü ziyaret etti. Dinç ve Ak, Başkan Öztürk'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Resim

Başkan Öztürk, "Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve beraberinde SOBE Vakfı Başkanımız Mustafa Ak'ı Odamızda misafir ettik. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Resim

GİV KONYA'DAN SELÇUK ÖZTÜRK'E ZİYARET

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şubesi Başkanı Fatih Ceylan ve GİV Yönetim Kurulu üyeleri Selçuk Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Resim

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, ziyaretlerinden dolayı GİV Konya üyelerine teşekkür etti.

Resim

BAHRİ DAĞDAŞ MÜDÜRÜ ÖZDEMİR'DEN ZİYARET

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Fatih Özdemir Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Fatih Özdemir, "Güven tazeleyerek Konya Ticaret Odası Başkanlığına tekrar seçilen Selçuk Öztürk Başkanımı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah" dedi.

Resim

KONYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜ OSMANLI'DAN ZİYARET

Konya Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah Osmanlı KTO Başkanı Selçuk Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Resim

BİLECİKLİLER HAYIR CEMİYETİ DERNEĞİ'NDEN ZİYARET

Bilecikliler Hayır Cemiyeti Derneği Başkanı Ahmet Çiğdem ve dernek yönetimi KTO Başkanı Selçuk Öztürk'e hayırlı olsun ziyareti yaptı. Başkan Öztürk, dernek yönetimine ziyaretleri için teşekkür etti.

Resim

KTO 18. KOMİTEDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KTO Başkanı Selçuk Öztürk'e 'hayırlı olsun' ziyareti yapanlar arasında KTO meslek komitesi de vardı. Konya Ticaret Odası 18. Mobilya ile Ağaç Ürünleri İmalatı ve Toptan Perakede Ticareti Meslek Komitesi üyeleri Başkan Öztürk'ü makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Resim

İSMAİL HAYDAROĞLU'NDAN ZİYARET

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcılarından İsmail Haydaroğlu, KTO Başkanı Selçuk Öztürk'ü ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Resim

KONYA MOBİLYACILAR ODASI'NDAN BAŞKAN ÖZTÜRK'E ZİYARET

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş ve Oda yönetimi KTO Başkanı Selçuk Öztürk'ü ziyaret etti. Selçuk Öztürk, "Hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi. Mobilyacılar Odası Başkanı Günbaş ise, hayırlı olsun dileklerini ileterek, misafirperverligi için başkan Öztürk'e teşekkürlerini sundu.

Resim

KTO 53. KOMİTE'DEN ÖZTÜRK'E ZİYARET

Konya Ticaret Odası 53. Otomotiv Yedek Parça ve Aksesuarların İmalatı Meslek Komitesi üyeleri KTO Başkanı Selçuk Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Öztürk, komite üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Resim

KTO 54. KOMİTE'DEN ÖZTÜRK'E ZİYARET

Konya Ticaret Odası 54. Motorlu Taşıt Parçaları İmalatı ile Bakım ve Onarım Hizmetleri Meslek Komitesi üyeleri KTO Başkanı Selçuk Öztürk'ü ziyaret ederek, yeniden seçildiği görevinin hayırlı olmasını diledi.

yeniden-refah.jpg

YENİDEN REFAH PARTİSİ MKYK ÜYELERİNDEN SELÇUK ÖZTÜRK'E ZİYARET

Yeniden Refah Partisinin Konyalı MKYK Üyeleri M. Zahid Tokgöz ve M. Ali Bardakcı yeniden Konya Ticaret Odası Başkanlığına Seçilen Başkan Selçuk Öztürk'e hayırlı olsun dileklerini İlettiler.

Konya Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Selçuk Öztürk 'e hayırlı olsun ziyareti yapıldı.

KONTİMDER'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Konya Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Selçuk Öztürk 'e hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Ziyarete KONTİMDER Başkanı Gökhan Küçük, Başkan Yardımcısı Cüneyt Tat, Dernek Müdürü Mustafa Akkaş katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.