Konya Teknik Üniversitesi'nden 15 Temmuz fotoğraf ve afiş sergisi

Konya Teknik Üniversitesi'nden 15 Temmuz fotoğraf ve afiş sergisi

Konya Teknik Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen fotoğraf ve afiş sergisi Teknik Bilimler MYO sergi salonunda Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik’in katılımıyla açıldı.

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen fotoğraf ve afiş sergisinin açılışı Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik’in katılımıyla gerçekleştirildi.

ktunde-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-anma-etkinlikleri-1.jpeg

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle planlanan etkinlikler kapsamında ilk olarak Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanları tarafından hazırlanan ’15 Temmuz Destanı’ konulu afiş sergisi, Zafer Meydanı Gedavet Parkında açıldı. Açılışa Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik’in yanı sıra Rektör Danışmanı Prof. Dr. İhsan Özkan, Prof. Dr. Murat Olgun, Rektör Danışmanı ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kürşad Ersoy, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mine Ulusoy ile öğretim elemanları katıldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi yaşanan olayların yansıtıldığı fotoğraflar kullanılarak tasarlanan afiş sergisi iki gün boyunca ziyaret edilebilecek.

ktunde-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-anma-etkinlikleri-3.jpeg

Etkinlikler kapsamında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından da ‘15 Temmuz’ konulu fotoğraf sergisi Teknik Bilimler MYO Fuaye alanında açıldı. Sergi açılışına Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, Rektör Danışmanı, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Dekan V. Prof. Dr. Mahmut Kuş, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Cemil Sungur ile öğretim elemanları katıldı.

ktunde-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-anma-etkinlikleri-4.jpeg

Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, “Millet iradesine kasteden hain darbe girişimine karşı toplumsal hafızamızın diri tutulması, demokrasimizin güçlenmesi, şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırlanması için sembol niteliği taşıyan 15 Temmuz ruhunu her daim yaşatmalı, unutmamalı, unutturmamalıyız. Konya Teknik Üniversitesi olarak aynı ruh ve inançla aklın ve etiğin bir arada yürütüldüğü, demokratik, vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkan, dünya standartlarında teknoloji üretmeye odaklanan bir üniversite anlayışıyla ülkemize ve milletimize olan sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. İnanıyoruz ki dün olduğu gibi bundan sonra da vatan, millet ve bayrak aşkını kutsal sayan bu milletin, birliğini ve birlikteliğini parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir” diye konuştu.

ktunde-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-anma-etkinlikleri-5.jpeg

Sergi, 26 Temmuz 2021 tarihine kadar Teknik Bilimler MYO sergi salonunda Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde ziyaret edilebilecek.

ktunde-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-anma-etkinlikleri-1.jpg

Konya Teknik Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ konulu fotoğraf sergisi ise dijital ortamda ziyarete açıldı. (http://mdbffotografsergisi.ktun.edu.tr/)

ktunde-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-anma-etkinlikleri-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.