Konya Tabip Odası'ndan Başkan Uğur İbrahim Altay’a ziyaret

Konya Tabip Odası'ndan Başkan Uğur İbrahim Altay’a ziyaret

Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Bahadır Öztürk, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti.

Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Bahadır Öztürk, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Konya Tabip Odası Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Onur ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İnci Kara da hazır bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Bahadır Öztürk “Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay bey ile günümüz sağlık koşullarını, odamızın yaptığı çalışmaları ve belediyemizin hizmetleri hakkında konuştuk. Belediyemizin pandemi sürecinde yaptıkları çalışmaları ve deprem bölgesinde yaptıkları hizmetleri dikkatle takip ettik. Deprem bölgesinde halk sağlığına yapmış oldukları katkılardan ve pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına vermiş oldukları desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm çalışanlarına şükranlarımızı sunduk” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.