Konya Tabip Odası'ndan Angı'ya 15 Temmuz ziyareti

Konya Tabip Odası'ndan Angı'ya 15 Temmuz ziyareti

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’yı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’yı Ziyaret Etti.

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, Hasan Angı’ya kabulü için teşekkür etti. Dr. Çetin, 15 Temmuz 2016 gecesi vatanları uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle andıklarını, gazilerimize de sıhhat ve afiyet dilediklerini söyledi.

Dr. Eyüp Çetin; “15 Temmuz 2016 gecesi halkı sokağa davet ederek hain darbe girişimine dur diyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın genel başkanlığını yaptığı Ak Parti Konya İl Başkanlığı’nda İl Başkanımız Hasan Angı beyi ziyaret ediyoruz. 15 Temmuz tarihi ihanetin ardından milletimizin kazandığı zaferle büyük bir destana dönüşmüştür. O gece vatanımıza karşı yapılan saldırılara karşı Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla aziz milletimiz genci, yaşlısı, kadını, erkeği demeden sokaklara çıktı ve hain teröristlere canları pahasına geçit vermedi. Bu ihanet gecesinde, uçakların, tankların, helikopterlerin, ağır silahların karşına sadece iman dolu yürekleri, inançları ve al yıldızlı bayrakları ile dikilen Milletimiz aynı Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi tüm fertleriyle vatanları için tek yürek olarak sokaklara döküldü ve bir kez daha hainlere karşı asaletini gösterdi. Yüce Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.

Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise Dr. Eyüp Çetin’e Konya Tabip Odası Başkanlığı görevinde başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Etiketler :