Konya Tabip Odası Başkanı Öztürk: Bu millet 15 Temmuz'da hainlere karşı tekrar dirilmiş dünyaya meydan okumuştur

Konya Tabip Odası Başkanı Öztürk: Bu millet 15 Temmuz'da hainlere karşı tekrar dirilmiş dünyaya meydan okumuştur

Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Bahadır Öztürk, "Bu millet Malazgirt’te, Çanakkale’de olduğu gibi 15 Temmuz gecesinde de hainlere karşı tekrar dirilmiş, devletinin yanında yekvücut olmuş ve şehadeti göze alıp, tüm dünyaya meydan okumuştur" dedi

Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Bahadır Öztürk, 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda, "Bu millet Malazgirt’te, Çanakkale’de olduğu gibi 15 Temmuz gecesinde de hainlere karşı tekrar dirilmiş, devletinin yanında yekvücut olmuş ve şehadeti göze alıp, tüm dünyaya meydan okumuştur" dedi.

DARBECİLER AZİZ MİLLETİMİZİ HESABA KATMADI

Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Bahadır Öztürk, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Tam 6 yıl önce 15 Temmuz 2016 günü devletin içine sızmış fetöcü hain teröristler tarihimiz boyunca karşı karşıya kaldığımız en büyük ihaneti gösterdiler. Şanlı ordumuz içine yuvalanan bu teröristler devlet yönetimini ele geçirmek maksadı ile darbe girişimi gerçekleştirdi. Ama hesaba katmayı unuttukları aziz milletimizdi.

"KENDİSİNİ TANKLARIN ÖNÜNE SİPER EDEN, HAVADAKİ UÇAĞA KAFA TUTAN RUH AYNI RUHTUR"

Bu aziz millet, devletinin bekası söz konusu olduğunda her zaman bir ve beraber olmayı bilmiş, Malazgirt’te, Çanakkale’de olduğu gibi tüm zorlukların üstesinden iman gücüyle birlikte gelmeyi başarmıştır. 15 Temmuz alçaklığına karşı duran, kendisini tankların önüne siper eden, havadaki uçağa kafa tutan ruh aynı ruhtur. Bu ruh o gece hainlere karşı tekrar dirilmiş, devletinin yanında yekvücut olmuş ve şehadeti göze alıp, tüm dünyaya meydan okumuştur.

TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİNİ, TERÖRE YARDIM VE YATAKLIK YAPANLARI DA TEKRAR LANETLİYORUZ

Şanlı tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu olan Aziz Türk Milleti, ülkemizin güvenliğine, birlik ve beraberliğine, milli iradesine yöneltilen her türlü girişime dün olduğu gibi, bugün ve yarın da asla izin vermeyecektir. Devletini, milletini seven bizler, darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen aziz milletimiz ile aynı duyguları paylaşmayan veya paylaşamayanları, tüm terör örgütlerini, teröre yardım ve yataklık yapanları da tekrar lanetlediğimizi bir kez daha dile getiriyoruz.

"ALLAH ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN BİRLİĞİNİ DAİM KILSIN"

Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan bir kez daha rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Allah ülkemizin ve milletimizin birliğini ve bütünlüğünü daim kılsın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.