Konya son dakika! Şefik Can'da lüks sitede yangın.. 3 kişi dumandan etkilendi

Konya son dakika haber! Selçuklu ilçesi Şefik Can Caddesi'inde bir sitenin çatı katında yangın çıktı. İhbar üzerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, dumandan 3 kişi etkilendi.

Konya son dakika haber! Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Şefik Can Caddesi'nde 15 katlı bir sitenin çatı katında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, dumandan 3 kişi etkilendi.

Yangın, saat 16.15 civarlarında Konya'nın Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi'ndeki Terras Park Konutlarının çatı katında çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 15 katlı binanın terasında çıkan yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri teras katında çıkan yangına müdahale ederek söndürdü.

Öte yandan, yangın sırasında binada bulunan ve dumandan etkilenen 3 kişiye sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.