Konya son dakika! Saman tozu cinayetinin detayları belli oldu!

Konya son dakika haber.. Konya’da komşuların saman tozu nedeniyle çıkan ve cinayetle biten kavganın detayları belli oldu. Daha önce cinayetten kaydı bulunan Nurettin A'nın ateş etmesi üzerine Mahizer Erdemir ve Ayhan Erdemir öldü, 3 kişi yaralandı

Konya son dakika haber.. Konya'da saman tozu meselesi yüzünden 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı olayla ilgili detaylar belli oldu.

Konya’da komşular arasında saman tozu yüzünden çıkan tartışmada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, bu sabah 09.30 sıralarında, Konya’nın Karatay İlçesi Erler Mahallesi Vahit Sokak'ta meudana geldi. Nurettin Altunkaya ile evinin yan tarafında bulunan boş alana saman balyası indiren komşusu Ayhan Erdemir arasında evine saman tozu geldiği gerekçesiyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Nurettin Altunkaya’nın silahla karşı tarafa ateş etmesi üzerine Mahizer Erdemir (47) ve Ayhan Erdemir (46) hayatını kaybederken F.E., N.E. ve M.G. yaralandı.

POLİSLERE DE ATEŞ AÇTI

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayın şüphelisi Nurettin Altunkaya, olay yerine gelen polislere de ateş açtı.

Polis ekiplerinin karşılık vermesi üzerine şahıs yaralı olarak ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheliler gözaltına alınırken aileler arasında uzun yıllardır aynı konu üzerinden ara ara tartışmalar yaşandığı, olayın şüphelisi Nurettin Altunkaya’nın daha önce de “Adam Öldürmek” suçundan kaydının bulunduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen Erdemir ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0111.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.