Konya son dakika haber! Sanayide fabrikada yangın çıktı! Çok sayıda ekip sevk edildi

Konya son dakika haber! Konya'nın Karatay ilçesi Kobisan 2'de bir fabrikada yangın çıktı. Alevlerin hızla büyüdüğü olay yerine çok sayıda itfaiye ekip sevk edildi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı

Konya son dakika haber! Konya'nın Karatay ilçesi Kobisan 2'de plastik depolama malzemeleri üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği, zaman zaman patlamaların da meydana geldiği yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın akşam 20.50 sıralarında Konya'nın Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 10753. Sokak Kobisan 2'de plastik depolama malzemeleri üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Konya Kobisan 2. Sanayi Sitesi’nde bulunan bir işyerinde çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi. Alınan bilgiye göre, Karatay ilçesi Kobisan 2. Sanayi Sitesi’nde bulunan bir işyerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, iş yerinde alevler nedeniyle zaman zaman patlamalar meydana geldi.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli, soğutma çalışması yapıyor.
Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme devam ediyor.

kk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.