Konya Şoförler Odası Başkanlığı'na Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız ilk aday oldu

Konya Şoförler Odası Başkanlığı'na Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız ilk aday oldu

Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız, Konya Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını düzenlediği programda açıkladı.

Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız, Konya Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını, bir otelde düzenlediği kahvaltı programında basına açıkladı.

Programda konuşan Yağız, “Biz büyük bir aileyiz. Hedefimiz ailemize sahip çıkmak ve çok çalışmak. Kaliteli hizmetle olması gereken yere ailemizi taşımaktır. Sahip çıkmak ve çok çalışmak adına vizyonumuz var. Elbette bütünü kapsayan hür bir irademiz var. İnanıyoruz ve biliyoruz ki esnafımıza hizmet hakka hizmettir. Hizmet için geliyor ve hizmet yarışında sınır ve bayrak yarışında hak yoktur. Görevden değil gönülden hizmettir. En yüce hizmet; karşılık ve kazanç beklemeden yapılan hizmettir. Biz mukaddes odamızın hâkimi olmaya değil hizmetkârı olmaya geliyoruz” diye konuştu.

YENİ PROJE SÖZÜ

Konya Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Esnafı adına yapmak istediklerini açıklayan Yağız, “Oda üyelerimiz için ‘Alo KONŞOF Hattı’ kurulacak ve 7/24 hizmet verilecektir. Ayrıca hattımıza iletilen dilek, şikayet, proje, öneri ve diğer anlık çözüm üretimleri için yönetim kurulu üyelerimiz görevlendirilecektir. Nakliyeci esnafımızın sıkıntılarından olan boşaltılmayan yük ve ödeme güçlüğü yaşanan durumlar karşısında çözümler üretilecek, bu konuda odamızın avukatı ücretsiz destek sağlayacaktır” dedi.

KAMYONCULARA MÜJDE

Kamyon ve kamyonetlerde uygulanması gereken ton/kilometre çalışmasının takibinin sağlanacağını aktaran Yağız, “Kamyoncu esnafımızın en çok mağdur olduğu ‘Takograf Saat Uygulamasını’ Türkiye’de tüm iş yerlerinde ve kamuda uygulanan mesai sistemine ilave olarak 8+4 saat şeklinde geçilmesi için gerekli özverili çalışmalar yapılacaktır. Odamıza kayıtlı olan taksici esnafımızın araçlarında yapılan ‘Taksimetre Ayar Ücreti’ odamız tarafından karşılanacak ve hiçbir ücret talep edilmeyecektir. Kamyon Garajı yapılması için çalışmalarımıza hızlı ve planlı bir şekilde başlanacak. Şehir içi nakliye ve taşımacılık yapan üyelerimizin ‘Plaka Tahsisini’ K-Plaka şeklinde odamız bünyesinde bir kooperatif kurarak gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

MURAT YAĞIZ KİMDİR?

1970 yılında Konya’nın Bozkır İlçesinde doğdu. 1997 – 2001 yılları arasında Adnan Menderes Sebze Hali Pazar Yerleri Temin ve Tevzi Kooperatifinde Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

2006 – 2009 yılları arasında Konya Pazarcılar Odası Başkanvekilliği yaptı.

2009 - 2018 yılları arası 2 dönem Meram İlçesi Çomaklı Mahalle Muhtarlığı yaptı. 2014 – 2018 yılları arası Meram Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcılığı yaptı.

2019 yılında Meram Ziraat Odası Başkanlığına seçildi. Tarla ziraati ve ticaretle uğraşmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum