Konya SMMMO’da gelenek bozulmadı! Aşure etkinliği yine buluşturdu

Konya SMMMO’da gelenek bozulmadı! Aşure etkinliği yine buluşturdu

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi.

Konya SMMMO’da gelenek bozulmadı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı vesilesiyle Konya SMMMO’da geniş bir katılımla aşure etkinliği düzenlendi

Konya SMMMO tarafından her yıl Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure etkinliği, bu yıl da gerçekleştirildi. Oda binasında gerçekleştirilen ve dualarla başlayan aşure etkinliğine Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, Yönetim Kurulu Üyeleri, mali müşavirler ve davetliler katıldı. Aşure etkinliğinde kısa bir değerlendirmede bulunan Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Muharrem ayının ve aşurenin paylaşmayı, bereketi, dayanışmayı temsil ettiğini anımsatan Başkan Erdal, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Son dönemde yaşadığımız yangınlar ve sel afetleri, bizleri derinden üzdü. Ancak tüm bu olumsuzluklar, millet olarak ortaya koyduğumuz birlik ve beraberlikle elbette kısa sürede aşılacaktır. İşte bu mübarek Muharrem ayı da, bu birlik ve beraberliğin, dayanışmanın daha da güçlenmesine vesile olur diye temenni ediyorum. Allah milletimizin birliğini ve dirliğini bozmasın, düşmana fırsat vermesin. Biz birlikte var olacağız, birlikte güçlü olacağız. Bu nedenle, bu güzel günde, Konya SMMMO olarak birlikte olmaktan oldukça mutlu ve gururluyuz. Davetimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından davetlilere aşure ikramında bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.