Konya SMMMO Başkanı Erdal: Konu vatan millet olunca Türk milleti meydandadır

Konya SMMMO Başkanı Erdal: Konu vatan millet olunca Türk milleti meydandadır

Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, FETÖ'nün 2016 yılı 15 Temmuz gecesi kalkıştığı darbe girişiminin büyük bir hainlik olduğunu belirterek, Türk milletinin bu hainliğe geçit vermediğini söyledi

Konya Serbest Muhasebeci Mali Muşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün 15 Temmuz gecesi büyük bir hainliğe kalkıştığını belirten Erdal, "Ülkemiz, 15 Temmuz gecesi büyük bir badire atlattı. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kastederek, ülkemizi dizayn etmeye çalışanların maşası olarak ortaya çıkan FETÖ, Türk milletine silah doğrulttu. Ülkemiz darbelere karşı tecrübelidir ancak böyle bir hainlikle ilk kez karşılaşmıştır. Bu hainlik darbeden öte, ülkemizi adeta işgale hazırlamak için atılmış bir adımdır" dedi.

KONU VATAN MİLLET OLUNCA TÜRK MİLLETİ MEYDANDADIR

Bu hainliğe karşı gerek siyasetin gerek Türk milletinin kendini siper ettiğini vurgulayan Erdal, sözlerine şöyle devam etti, "Hain girişimle hükümeti, Türk milletini korkutacaklarını sandılar. Ama yanıldılar. Ülke genelinde sokağa dökülen Türk milleti, adeta bir savunma hattı kurdu. Silahların önüne geçen bu asil ve cesur millet, o kara gecede demokrasiye, milli iradeye her şeyden öte vatanına sahip çıkmayı bildi. 15 Temmuz'da büyük bir dirilişle hainlerin karşısında duran Türk milleti, 1071'de başlayan Anadolu serüveninin kolay olmadığını, vatan mücadelesinin kutsallığını bir kez daha göstermiştir. Umarım, bir daha böyle acılar yaşamayız diye dua ediyorum. Bu vesileyle, 15 Temmuz gecesi vatanı için kendini siper eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa ve hayırlı ömürler diliyorum.".

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.