Konya sınırında deprem! Afyon şiddetli yağmur ve selin ardından bir de sallandı! AFAD ve Kandilliden açıklama

Konya sınırında deprem! Afyon şiddetli yağmur ve selin ardından bir de sallandı! AFAD ve Kandilliden açıklama

AFAD son deprem verilerine göre Afyon'un Sultandağı ilçesinde 2,9 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 11.03'teki deprem yerin 11.70 kilometre derinliğinde kaydedildi. Depremin merkez üssü Konya'nın bir çok ilçesiyle sınırda

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD) son deprem verilerine göre Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde 2.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFYON SULTANDAĞI'NDA DEPREM! AFAD VE KANDİLLİ VERİLERİ

AFAD 19 Haziran 2022 Pazar günü Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesi Doğancık köyü yakınlarında meydana gelen 2,9 şiddetindeki depremin saat 11.03'te ve yerin 11.70 kilometre derinliğinde kaydedildiğini duyurdu.

Kandilli Rasathanesi son dakika deprem verilerine göre ise Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesindeki depremin büyüklüğü 3.0. Afyon depremi yerin 7.6 km derinliğinde saat 11:03'te kaydedildi.

YAĞIŞ, SEL, DOLU.. ARDINDAN DEPREM GELDİ

Meteorolojinin art arda uyarılarda bulunduğu Afyonkarahisar'da şiddetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kentteki bazı ilçeler ve köylerde sel nedeniyle ev ve işyerlerinde göçükler meydana gelir, araziler sular altında kalırken, bugün Şuhut ilçesinde yağan dolu bazı bölgeleri beyaza bürüdü. Araziler sular altında kaldı dolu yağışı sonrası ortaya çıkan manzara kar görüntüsü oluşturdu.

Afyon bir yandan yağışın meydana getirdiği hasarlarla uğraşırken depremle sarsıldı.

KONYA SINIRINDA DEPREM

Konya'nın Akşehir, Tuzlukçu ve Yunak ilçelerine çok yakın mesafede kaydedilen 2.9 şiddetindeki deprem korkuya neden olurken henüz deprem bölgesinden bir olumsuzluk bildirilmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.