Konya Seydişehir'de iş yerlerine Kovid-19 denetimi

Konya Seydişehir'de iş yerlerine Kovid-19 denetimi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ve lçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca ile Kovid-19 tedbirleri kapsamında ilçedeki farklı iş kollarında faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçedeki farklı iş kollarında faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi.

Erdoğan, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca ile birlikte esnafı gezerek, alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Hijyen ve temizlik kurallarına uyulduğunu belirten Erdoğan, kurallara uymayan esnaf ve vatandaşların uyarıldığını kaydetti.

Kaymakam Erdoğan, pandemi ile hep birlikte mücadele ederek başarı sağlanabileceğini vurgulayarak, Seydişehir'de denetimlerin kesintisiz sürdürüleceğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.