Konya Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca Bitlis'e atandı

Konya Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca Bitlis'e atandı

Konya Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin Adli Yargı Kararnamesi ile Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığına atandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin Adli Yargı Kararnamesi ile Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığına Konya'nın Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi tarafından Adli ve İdari Yargı 2022 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmalar, 19 Haziran 2022 tarihi itibarıyla tamamlanarak karara bağlandı. Kararname ile Türkiye geneli 5 bin 426 hakim ve savcının, 33 ilin başsavcısının ve 351 yerel mahkeme üyesinin yerleri değişti. Birçok hakim ve savcının görev yerinin değiştiği Bitlis'te ise Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan Karaman Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken, yerine Konya Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca atandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.