Konya Selçuklu'da okullar tatil mi? 11 Mart Cuma

Konya Selçuklu'da okullar tatil mi? 11 Mart Cuma

Konya'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Selçuklu'da 11 Mart'ta okullar tatil mi? Konya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama geldi

Konya'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle ilçelerden kar tatili haberleri art arda geliyor. Peki Selçuklu'da 11 Mart Cuma günü okullar tatil mi?

Konya Valiliği'nden gece yarısı yapılan açıklamada, Konya merkez Selçuklu, Karatay ve Meram ilçeleri genelinde 11 Mart Cuma günü okulların tatil edildiği, eğitimin uzaktan yapılacağını duyuruldu.

Selçuklu'da okullar tatil edildi mi? Beklenen açıklama geldi

Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerimizde 11 Mart 2022 Cuma günü yüz yüze eğitime 1 (bir) gün ara verilmesi ve bu süre zarfında uzaktan eğitim yapılması kararlaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullandı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de sosyal medya hesabından gelişmeyi şöyle duyurdu: Yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerimizde 11 Mart 2022 Cuma günü yüz yüze eğitime 1 (bir) gün ara verilmesi ve bu süre zarfında uzaktan eğitim yapılması kararlaştırılmıştır.

Konya kar tatili ile ilgili tüm gelişmeleri https://www.memleket.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.