Konya Selçuklu Yaz Spor Okulları'nda hazırlıklar tamam! Kayıtta geç kalmayın

Konya Selçuklu Yaz Spor Okulları'nda hazırlıklar tamam! Kayıtta geç kalmayın

Konya'da her yıl Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarında kayıtlar 16 Mayıs'ta başlıyor. Selçuklu Yaz Spor Okulları bu yıl 38 tesis, 160 antrenör ve 14 branşta gerçekleştirilecek.

Konya'nın Selçuklu İlçe Belediyesi Yaz Spor Okullarında kayıtlar 16 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00'da başlayacak. 38 tesis, 160 antrenör ve 14 branşta planlanan ‘Selçuklu Yaz Spor Okulları’ kayıtları online olarak selcuklu.bel.tr ve selcuklubelediyespor.com adreslerinden yapılabilecek.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında kayıtların 16 Mayıs Pazartesi günü başlayacağını belirterek, "Sporun Merkezi Selçuklu’da her yıl on binlerce çocuğumuzun sporla buluştuğu Yaz Spor Okullarımıza kayıtlar 16 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. 38 tesis, 160 antrenör ve 14 branşta planladığımız ‘Yaz Spor Okullarımıza’ kayıtları kaçırmayın" dedi.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.