Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde bir skandal daha! Önce Ayta şimdi Mabel Matiz

Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde bir skandal daha! Önce Ayta şimdi Mabel Matiz

"Velev ki ibneyiz" pankartı taşıyan LGBT destekçisi Mabel Matiz'in Konya’da vermesi planlanan konser tepkilere neden oldu. Skandal etkinliğin yapılacağını öğrenen Konyalılar konserin iptal edilmesini istiyor.

Eşcinsel ve LGBT savunucusu Mabel Matiz, Babil Sanat organizasyonu ile 20 Şubat 2021 Cumartesi akşamı Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde sahneye çıkmaya hazırlanırken Konyalılar sosyal platformlardan tepki yağdırıyor. Geçtiğimiz Kasım ayında da yine skandal bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanan Selçuklu Kongre Merkezi tepkiler sonrası programı iptal etmek zorunda kalmıştı.

mabe.jpg

28 Kasım 2020'de yine Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde "LGBT hakları aktivisti", "Türkiye'nin ilk trans oyuncusu" Ayta Sözeri, konseri planlanmış sosyal medya reklamlarıyla duyurulmuş, Konyalıların Selçuklu başkentine yakışmayacak bu etkinliğe tepkileri sonrası konser iptal edilmişti.

mabee.jpg

Selçuklu Kongre Merkezi (SKM) etkinlik takvimi listesi içinde yer alan ve 20 Şubat 2021 Cumartesi günü yapılacağı duyurularak bilet satışına başlanan LGBT savunucusu eşcinsel Mabel Matiz’in konserinin iptal edilip edilmeyeceği merak konusu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum