Konya şehir merkezinde beklenen kar yağışı başladı

Konya şehir merkezinde beklenen kar yağışı başladı

Konya'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı, kent merkezinde etkili oluyor

Konya'da beklenen kar yağışı başladı. Meteoroloji'den peş peşe gelen kar uyarılarına rağmen ilçelerde yağan kardan nasiplenemeyen Konya kent merkezinde gece saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Lapa lapa yağan kar Konyalıları sevindirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve bölge müdürlüklerinden peş peşe kar uyarıları gelmeye devam ediyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, bugün Antalya’nın doğusunun iç kesimleri ile Isparta’nın doğu ve Konya’nın batısında yoğun kar, Bolu Dağı geçişi olmak üzere Batı Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Ankara’nın Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinde ise kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

kk.jpg

Meteoroloji verilerine göre kar yağışı beklenen diğer iller şöyle;

Afyonkarahisar, Ankara, Karabük, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Yozgat, Çorum, Sivas, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Muş, Bitlis, Ağrı, Bursa, Balıkesir, Yalova, Çankırı, Çanakkale, Kocaeli, Bilecik, Kütahya, Uşak, Sakarya, Eskişehir, Bolu, Kastamonu, Erzurum, Hakkâri ve Bingöl.

Antalya’nın doğu ilçeleri, Mersin ve Adana’nın batı kesimlerinde ise kuvvetli sağanak ve rüzgâr beklendiği belirtildi. Antalya için zirai don uyarısı yapıldı.

Meteoroloji, Marmara’nın kuzey ve batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde kuvvetli rüzgâr beklendiğini duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.