Konya Şehir Hastanesi'nde nöbetteki sağlık çalışanı anneler unutulmadı

Konya Şehir Hastanesi'nde nöbetteki sağlık çalışanı anneler unutulmadı

Konya Şehir Hastanesi'nde görevi başında olan sağlık çalışanı anneler Anneler Günü’nde unutulmadı. Konya Milletvekilleri Usta ve Etyemez, Karatay Belediye Başkanı Kılca, İlçe Başkanı Genç ve İl Sağlık Müdürü Koç fedakar annelerin gününü tebrik etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç Konya Şehir Hastanesi'nde görevi başında olan sağlık çalışanı annelerin Anneler Günü’nü tebrik ederek, çiçek takdim etti.

Resim

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, "Konya Şehir Hastanemizde nöbette olan Sağlık çalışanı “Annelerimizi” ziyaret ettik. Birer anne olarak bu zor günlerde bizler için fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız" dedi.

Resim

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, "Konya Şehir Hastanemizi ziyaret ettik. Nöbette olan sağlık çalışanlarımızın Anneler Günü'nü kutladık. Sağlığımız için fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Resim

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekilimiz Halil Etyemez, Konya İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve AK Parti Karatay İlçe Başkanımız Mehmet Genç ile birlikte Şehir Hastanemizde görevi başında olan sağlık çalışanı annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ettik" dedi.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.