Konya Şehir Hastanesi yönüne gidecekler dikkat! Büyükşehir kapalı yol ve alternatiflerini duyurdu

Konya Büyükşehir, Konya Şehir Hastanesi önü Kanal Caddesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmalarının başlaması nedeniyle, 20 Ağustos Pazartesi gününden itibaren Ereğli yönü, ilerleyen günlerde de yolun diğer tarafının trafiğe kapatılacağını duyurdu

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Adana Çevre Yolu Şehir Hastanesi önü Kanal Caddesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmalarını başlattı. Yapılan ulaşım duyurusunda çalışmalar nedeniyle ilk olarak 20 Ağustos Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan geceden itibaren Ereğli-Adana istikametine gidiş yönü; ilerleyen günlerde de yolun diğer tarafının trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Duyuruda trafiğe kapalı yola alternatif güzergahlar da sıralandı.

Kanal Caddesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle Kanal Caddesi - Kaside Sokak tarafı her iki istikamette trafiğe kapatılırken; Adana Çevreyolu Caddesi'nin her iki yönde ulaşımı servis yolu üzerinden sağlanacak. Kanal Caddesi - Kaside Sokak doğrultusundaki araç ve yaya trafiği Adliye Kavşağı'ndan sağlanacak. Kaside Sokak – Kanal Caddesi doğrultusundaki araç trafiği ise Yaşardoğu Kavşağı'ndan sağlanacakr.

Köprülü kavşağın 21 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanmasının planlandığı açıklandı.

Konya Büyükşehir'den yapılan Ulaşım Duyurusunda şu ifadeler kullanıldı:

Konya Şehir Hastanesi Önü Kanal Caddesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Adana Çevre Yolu Şehir Hastanesi önü Kanal Caddesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmalarını başlattı.

Çalışmalar kapsamında ilk olarak 20 Ağustos Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan geceden itibaren Ereğli-Adana istikametine gidiş yönü; ilerleyen günlerde de yolun diğer tarafı trafiğe kapatılacaktır.

ALTERNATİF YOLLAR

Köprülü kavşak yapım çalışmaları esnasında trafik şu şekilde ilerleyecektir:

Kanal Caddesi - Kaşide Sokak tarafı her iki istikamette trafiğe kapatılırken; Yeni Adana Çevreyolu Caddesi'nin her iki yönde ulaşımı servis yolu üzerinden sağlanacaktır. Kanal Caddesi - Kaşide Sokak doğrultusundaki araç ve yaya trafiği Adliye Kavşağından sağlanacaktır. Kaşide Sokak - Kanal Caddesi doğrultusundaki araç trafiği ise Yaşardoğu Kavşağından sağlanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.