Konya Sancak Kapalı Pazarı'nda sona doğru! Yakında hizmete girecek

Konya Sancak Kapalı Pazarı'nda sona doğru! Yakında hizmete girecek

Konya'nın Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kapalı pazar yerlerine bir yenisi daha ekleniyor. Sancak Mahallesi'ne yapılan ve çalışmaların yüzde 95'i tamamlanan kapalı pazar yerini yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak

Konya'nın Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Sancak Mahallesi'ne kazandırılan kapalı pazar yerinde çalışmaların yüzde 95'i tamamlandı. Modern kapalı pazar kısa süre içinde bölge halkına hizmetine sunulacak.

Selçuklu'da kapalı pazar yerlerinin sayısı artmaya devam ediyor. Bu çerçevede Selçuklu'nun yoğun nüfuslu mahallerinden olan Sancak Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Sancak Kapalı Pazarı'nda çalışmalarda sona gelindi. Yüzde 95'i tamamlanan ve 6 bin 994 metrekare alana sahip olan Sancak Kapalı Pazarı kısa süre içinde bölge halkına hizmet vermeye başlayacak. Pazar yerinin tamamlanıp hizmet vermeye başlamasıyla birlikte nüfusun yoğun olduğu Sancak "da önemli bir eksik tamamlamış olacak.

PEKYATIRMACI: SELÇUKLU'DA KAPALI PAZAR YERLERİNİN SAYISINI ARTIRIYORUZ

Selçuklu'da kapalı pazarların sayısını artırmak için planlamalar doğrultusunda çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, semt pazarlarının mahallelerde alışveriş konforu sağlamanın yanı sıra modern görüntüsü ile mahallelerin görünümünü güzelleştirdiğini ifade ederek, şunları söyledi:

Selçuklu'daki pazar yerleri önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Selçuklu Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm pazar yerlerini belli bir standarda kavuşturmanın gayretindeyiz. Bu amaçla daha önce Bosna Hersek, Özalkent, Kosova Mahallelerimizde bölge halkı ve pazar esnafı açısından kullanım kolaylığı sağlayacak fonksiyonel kapalı semt pazarı kazandırmıştık. Yine geçtiğimiz yıl Dumlupınar açık pazar alanımızı modern ve kapalı pazar haline getirerek açılışını yapmıştık. Bu konforu diğer mahallelerimize de kazandırmak amacıyla yeni projeler geliştiriyoruz. İnşallah bu yıl içinde Yazır ve Sancak'da yapımı devam eden pazar yerlerimizi en kısa zamanda hemşehrilerimizin ve esnafımızın istifadesine sunacağız.

Konya Sancak Kapalı Pazarı'nda sona doğru! Yakında hizmete girecek

Konya Sancak Kapalı Pazarı'nda sona doğru! Yakında hizmete girecek

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.