Konya sanayiinde kaçak lastik operasyonu! 1 gözaltı

Konya'da yasa dışı yollarla ülkeye sokulan tır lastiklerinin zulalandığı Zafer Sanayiindeki bir depoya operasyon düzenleyen polis ekipleri, 34 adet gümrük kaçağı lastiğe el koydu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kaçakçılarla mücadelesi sürüyor. Konya Selçuuklu'da yasa dışı yollarla ülkeye sokulan tır lastiklerinin bulunduğu bir depoya operasyon düzenleyen polis ekipleri, 34 adet gümrük kaçağı lastiğe el koydu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyeti devletin vergi kayıplarının, haksız kazanç ve haksız rekabetin önlenmesi adına kaçakçılıkla mücadelesini sürdürüyor. KOM ekipleri çok sayıda gümrük kaçağı tır lastiğinin kente girdiği bilgisinin ardından operasyon için düğmeye bastı.

TIR LASTİĞİ KAÇAKÇILIĞINA POLİS BASKINI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerinin Konya’da operasyonları sürüyor. Ekiplerin hedefinde bu kez alışıldığı gibi sigara kaçakçıları değil tır lastiği kaçakçıları vardı.

Polis ekipleri yasa dışı yollarla ülkeye sokulan ve piyasaya sürülmek üzere onlarca tır lastiğinin zulalandığı depoyu tespit etmek için çalışmalara başladı.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kısa süre içerisinde Selçuklu ilçesi Zafer Sanayi içerisinde bir iş yerine operasyon düzenleyen ekipler 34 adet gümrük kaçağı tır lastiğini ele geçirdi.

Polis ekiplerinin, lastikleri satma hazırlığındaki 1 kişiyi gözaltına alarak hakkında adli işlem başlattığı bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.