Konya sallanmaya devam ediyor! İki ilçede deprem

Konya sallanmaya devam ediyor! İki ilçede deprem

AFAD son dakika deprem verilerine göre bu akşam Konya'nın Karatay ve Halkapınar ilçelerinde deprem meydana geldi. Halkapınar'daki deprem saat 20.40'ta 2.3 şiddetinde, Karatay İsmil Mahallesi'ndeki deprem ise 22.46'da 2 büyüklüğünde kaydedildi

AFAD son depremleri bildirmeye devam ediyor. Konya'da son günlerde artan depremler bazen aynı bölgelerde küçük şiddette meydana geliyor. 26 Şubat akşamı art arda 7 ayrı küçük deprem yaşanan Karatay'da aynı bölge yine sallandı.

AFAD son dakika deprem verilerine göre saat 22.46'da Konya'da 2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Karatay İlçesi İsmil Mahallesi olan deprem yerin 7.1 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre bu akşam saat 20.40'ta Konya'nın Halkapınar ilçesinde de 2.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 5.4 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.