Konya sabaha bu kazayla uyandı! 5 tır çarpıştı

Konya sabaha bu kazayla uyandı! 5 tır çarpıştı

Kazaların arttığı Konya'da bir kaza haberi daha geldi. Edinilen bilgiye göre Konya'nın Ilgın ilçesinde 5 tır birbirine girdi. Olay yerinde yol bir süre trafiğe kapatıldı.

Konya’nın Ilgın ilçesinde, sabah saatlerinde yaşanan kaza ekipleri alarma geçirdi. Ilgın çevre yolunun, İstasyon Kavşağı ile otogar üst geçidi arasında kalan bölümde zincirleme trafik kazası meydana geldi.

İhbarda, çok sayıda aracın kazaya karıştığı belirtilince olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen ekipler, tam 5 TIR’ın birbirine girdiğini gördü.

İtfaiye ekipleri araçlarda sıkışanlara müdahale etti, uzun uğraşlar sonunda tamamı yaralı olarak çıkartıldı. 5 kişi, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ilgın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarını iyi olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.