Konya S.M.Mali Müşavirler Odasından Bilgilendirme Semineri

Konya S.M.Mali Müşavirler Odasından Bilgilendirme Semineri

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın üyelerine ve stajyerlerine yönelik eğitim faaliyetleri, ‘KDV Tevkifatı ve E-Uygulamalarda Güncel Değişiklikler’ konulu bilgilendirme semineriyle devam etti.

Çok sayıda Oda üyesi ve stajyerinin katıldığı bilgilendirme seminerinin açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Abdil Erdal, ”Mali Müşavirler olarak işletmelerin mali danışmanlığını üstlenerek iktisadi hayatın geleceğine doğru yön vermek için özverili bir şekilde sürekli çalışmaktayız. Gelişen dünyanın ihtiyaçları doğrultusunda yeni uzmanlıklarla hizmet sunarak, çalışma hayatına da en üst düzeyde katkı sağlamaktayız. Mesleğimiz her geçen gün yeni misyon kazanmaktadır. Bu doğrultuda hem gelişen teknolojiye adapte olmak hem de mesleğimizdeki teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek için bilgilendirme seminerlerinde birlikte olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda bugünkü seminer konumuz olan e-uygulamalar da mesleğimiz ve meslektaşımız açısından son derece önem arz etmekte. Artık yavaş yavaş tamamen dijital bir mesleği icra ediyoruz. Bizde Konya Mali Müşavirler Odası olarak yenilenen dünyadaki teknolojik gelişmelere yönelik projelerimizle ve eğitim programlarımızla meslektaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Seminer açılış konuşmasından sonra seminer sunumu Selda Altınsoy tarafından yapıldı.

ss.jpgsss.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.