Konya Ribat Eğitim Vakfı'ndan sel felaketi bölgesine yardım

Konya Ribat Eğitim Vakfı'ndan sel felaketi bölgesine yardım

Konya Ribat Eğitim Vakfı yardım heyeti Rize- Dereli ilçesi başta olmak üzere köylere ulaşarak, bağışçıların emanetlerini teslim etti. Sel mağduru 500 aileye gıda kolisi, ayakkabı, 5 kiloluk teneke kavurma, su ve meyveden oluşan malzemeleri ulaştırıldı

Giresun'da hafta sonu yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında selden en fazla etkilenen bölge olan Dereli ilçesinde yardım organizasyonu gerçekleştiren Ribat Eğitim Vakfı, sel mağduru bölge halkına insani yardım malzemesi ulaştırdı.Vakıf çalışmaları o bölgede sürdürmeye devam ediyor.

Konya’dan çıkan Ribat Eğitim Vakfı yardım heyeti Rize- Dereli ilçesi başta olmak üzere köylere ulaşarak, bağışçıların emanetlerini teslim etti. Sel mağduru 500 aileye gıda kolisi, ayakkabı, 5 kiloluk teneke kavurma, su ve meyveden oluşan malzemeleri Dereli merkez ve köylerine ulaştırdı.

Giresun'un ilçeleri olan ve selin en çok etkilediği bölge olan Bulancak, Yağlıdere Doğanbey ile ilgili incelemeler de yapan Ribat Eğitim Vakfı yardım heyeti; insani yardım malzemelerini bölgeye ulaştırmaya devam edecek.

Etiketler :