Konya polisine şok suçlama!

Konya polisine şok suçlama!

Konya’da provokasyonların ardı arkası kesilmiyor. Her fırsatta Konya’yı karalamaktan geri durmayan şahısların hedefinde bu sefer Konya polisi vardı.

Tüm Türkiye’de yaşanan Pandemi nedeniyle alınan kısıtlama kararları gereği protokol üyeleri dışında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlanması, her türlü organizasyonda olduğu gibi kısıtlamalar kapsamına alınmıştı.

Görevini yapmaya çalışan ve devletin aldığı tedbir kararlarını uygulayan kolluk kuvvetleri her ihlal durumunda olduğu gibi parti ve görüş gözetmeksizin görevini yapmayı sürdürüyor.

Ancak bazı kesimler daha önce yaptığı gibi şehirde huzuru bozmak için elinden geleni yapmayı sürdürüyor.

Daha önce devlet büyüklerine hakaretten gözaltına alınan, son yapılan sözde esnaf eylemlerinde yine sahneye çıkan CHP üyesi ve Gençlik Kolları başkanı Mehmet Emin Altunses bu sefer de Konya polisin görevini yapmakla suçladı.

Alınan kısıtlama kararlarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, toplu organizasyonlar ve teravih namazlarının kısıtlamalar kapsamına alındığı ilan edilmişti.

Bunu bilen bazı vatandaşlar ise bir sitede 23 Nisan kutlaması yapmak istedi ve kolluk kuvvetleri duruma müdahale etti.

Mehmet Emin Altunses kısıtlama kararlarını delerek yaptığı sözde kutlama sonrası “Konya'da bir sitede; #23Nisan coşkusunu evlerinden coşkuyla kutlamak isteyen, marşlar çalıp söyleyen site sakinlerine polis müdahalesi geldi” paylaşımı yaptı.

Konya’nın her bölgesinde yapılan toplu organizasyonlara müdahale eden Konya polisine bu tür suçlamaların propaganda kısmında ise yine aynı isim Sözcü Gazetesi Konya muhabiri vardı.

Konya polisinin görevini yapmadığı paylaşımını haberleştiren Sözcü Gazetesi Konya muhabiri, daha önce olduğu gibi Konya’yı karalama kampanyasına yardım etmekten geri durmadı.

“Balkonlarından 23 Nisan’ı kutlamak isteyen vatandaşlara polis engeli” başlıklı haberde Konya polisinin görevini yapmasını “İSTİKLAL MARŞI’NDAN KİM NİÇİN RAHATSIZLIK DUYAR?” arabaşlığıyla vererek polisi devlet düşmanlığıyla itham ettiler.

polise-suclama-001.jpgpolise-suclama-2-001.jpgpolise-suclama-3-001.jpgpolise-suclama-4-001.jpg

polise-suclama-5-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum