Konya polisinden uyuşturucu tacirlerine büyük darbe! Zulaları patlatıldı! 10 gözaltı

Konya’da Narkotik ekipleri, piyasaya uyuşturucu süren ve uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine büyük darbe vurdu. Konya Meram ve Akşehir'deki operasyonlarda 4.9 kg. eroin ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Konya’ya uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu süren ve uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine büyük darbe vurdu. Yapılan operasyonlarda 4.9 kg. Eroin ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 10 kişi gözaltına alındı.

DURDURULAN 2 ARAÇTAKİ 4.9 KG. EROİN ZULASI PATLATILDI

Polis Ekiplerince yol uygulamasında iki araç şüphe üzerine durduruldu. Hassas burunlu narkotik köpeği eşliğinde yapılan aramada araçlara zulalanmış 4.9 kg. Eroin Maddesi ele geçirilerek el konuldu.

MERAM VE AKŞEHİR'DE ARANAN EV VE ARAÇLARDAN ZEHİR ÇIKTI

Narkotik ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelede yaptıkları çalışmalarda Meram İlçesi Sahibiata Mahallesinde bir evde, Akşehir ilçesi ve trafik uygulamalarında 2 araçta yapılan aramada 190 adet Uyuşturucu Hap, 15 gram Metamfetamin Maddesi ve 4 gram Esrar Maddesi ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINAN 10 ŞÜPHELİDEN 6’SI TUTUKLANDI

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.