Konya polisinden sıkı denetim! 6 aranan şahıs yakalandı, 7 iş yeri mühürlendi

Konya polisinden sıkı denetim! 6 aranan şahıs yakalandı, 7 iş yeri mühürlendi

Konya polisi 73 ekip, 200 personelle Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde 'Huzur Denetimi' yaptı. 6 aranan şahıs yakalandı, mühür bozan 5 iş yeri yeniden mühürlendi, 6 iş yerine ceza kesildi, 2 iş yeri faaliyetten men edildi

Konya polisi kentte huzur ve güven ortamının sağlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son uygulamada 11 iş yeri denetlendi, 6'sına tütün mamülleri kullanımından ceza kesildi, ruhsatsız 2 iş yeri faaliyetten men edildi. Sorgusu yapılan 587 araç ve bin 496 şahıs arasında 6 aranan şahıs da yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

KONYA KENT MERKEZİNDE 200 PERSONELLE SIKI DENETİM

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımlarıyla 73 ekip, 200 personelle Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde "Huzur Denetimi" gerçekleştirildi.

Polis ekiplerince il genelinde farklı noktalarda sabit ve hareketli uygulamalar ile denetimler gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda 11 iş yeri denetlenirken, 587 araç ve 1.496 şahıs sorgusu yapıldı.

SİLAH, KAÇAK TÜTÜN VE ARANAN 6 ŞAHIS YAKALANDI

Şok uygulamalar ile şüpheli görülen bir çok araç ve şahsın aramasında 30 kilogram gümrük kaçağı tütün, 20.000 adet kaçak Makaron, 67 adet sentetik ecza maddesi ve 2 adet ruhsatsız tabanca ile bir adet ruhsatsız tüfek ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan toplam 6 şahıs yakalandı.

RUHSATSIZ 2 İŞ YERİ FAALİYETTEN MEN EDİLDİ

Umuma açık iş yerleri denetimlerinde, iş yerlerinde çalışan ve kimlik bildiriminde bulunamayan 47 şahsa "Kimlik Bildirme Kanununa Muhalefetten" 6 iş yerine kapalı alandan tütün mamülleri (sigara) tüketiminden işlem yapılırken, ruhsatsız faaliyet gösteren 2 iş yeri faaliyetten men edildi.

DEFALARCA MÜHÜR BOZAN 5 İŞ YERİNE İŞLEM BAŞLATILDI

Ayrıca; 5 iş yeri zabıta ekiplerince mühür bozmaktan tekrar mühürlenirken, iş yeri sorumluları hakkında "Mühür Bozma Suçundan" adli işlem başlatıldığı bildirildi.

a.jpgaa.jpgaaa.jpgaaaaaaaa.jpgaaaaaaaaaaaa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.