Konya polisinden büyük operasyon! Yakalama emri bulunan 123 suçlu yakalandı

Konya polisinden büyük operasyon! Yakalama emri bulunan 123 suçlu yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri merkez ve ilçelerde, 126 ekip ve 250 personelle son zamanların en büyük operasyonunu gerçekleştirdi. Hırsızlık, yaralama, tehdit, şantaj, yağma gibi suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 123 kişi yakalandı

Konya İl Emniyet Müdürlüğünün il merkezi ve ilçelerde düzenlediği büyük operasyonda çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 123 şahıs yakalandı. Şahıslardan 77'si direkt cezaevine gönderildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün il merkezi ve ilçelerde yaptığı büyük operasyonda çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 123 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği koordinesinde il merkezinde ve ilçelerde, 126 ekip ve 250 personel ile aranan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Konya Emniyetinin gerçekleştirdiği operasyonda; hırsızlık, kasten yaralama, silahla tehdit, şantaj, yağma, dolandırıcılık ve daha birçok suçtan aranan, kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 123 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan 123 şahıstan 77'si cezaevine gönderilirken, 46 şahıs ise ifadeleri alınmak üzere adli mercilere sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.