Konya polisi zehir tacirlerine geçit vermiyor! 6 şahıs daha tutuklandı

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek suçlarından gözaltına alınan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UZUN SÜRE FİZİKİ TAKİBİN ARDINDAN YAKALANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sokak satıcılarına yönelik detaylı çalışmalar neticesinde, uzun süredir fiziki takibi süren bir şahıs yakalandı.

Şahsın üzerinde yapılan aramada 25 gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi. Şahsın Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi ve Meram İlçesi Köyceğiz Mahallesinde yapılan ev aramalarında toplam 1 kilo Eroin Maddesi, 10 parça halinde 995 gram Metamfetamin Maddesi ve 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK SUÇUNDAN 6 KİŞİ TUTUKLANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü operasyonda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek suçlarından gözaltına alınan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

z.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum