Konya Polisi uzun zamandır bu şahısların peşindeydi! Uyuşturucu operasyonunda yakalandılar

Konya Polisi uzun zamandır bu şahısların peşindeydi! Uyuşturucu operasyonunda yakalandılar

Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesini benimseyen Konya İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi.

Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonlarda beş farklı adreste çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sokak satıcılarına yönelik detaylı çalışmalar neticesinde, Çelebi Mahallesi, Sahibiata Mahallesi, Tatlıcak Mahallesi ve Alakova Mahallesindeki ikametlerde, ayrıca Ankara Yolu uygulama noktasında bir araçta yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE!

Narkotik ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda 4 ikamet ve 1 araçta yapılan detaylı aramalar neticesinde, 550 gram metamfetamin, 130,5 gram eroin, 53 adet uyuşturucu hap, 88 gram tütüne emdirilmiş uyuşturucu madde, uyuşturucu yapımında kullanılan 2 parça sıvı-toz ve 75 gram sentetik madde ele geçirildi. Bunların yanı sıra uyuşturucu ticaretinde kullanılan 1 adet hassas terazi, 100 adet 9x19 mm mermi ve suç unsuru 25.890 TL ele geçirilerek el koyuldu.

GÖZALTINA ALINAN 8 KİŞİDEN 5’İ TUTUKLANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü operasyonlarda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Uyuşturucu Madde Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 3’ü yabancı uyruklu 8 şahıstan 1’i adli kontrol şartıyla olmak üzere 3 şahıs serbest bırakıldı. 5 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.