Konya polisi uyuşturucuya geçit vermiyor! Çamurluk davlumbazındaki zehir zulası böyle yakalandı

Konya'da polis ekipleri zehir tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor. Ankara yolu caddesinde şüphe üzerine durdurulan aracın çamurluk bölümündeki davlumbazda hortum ve poşet içerisine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs tutuklandı

Konya polisi gençlerimizi zehirlemek için yollarda olan zanlılara göz açtırmıyor. Kentte neredeyse her gün uyuşturucu tacirleri ve sokak satıcılarına polis ekiplerince darbe üstüne darbe vuruluyor.

Konya'da polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan aracın çamurluk bölümünde bulunan davlumbazda hortum ve poşet içerisine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi sevk edildiği mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN ARAÇ ARANDI

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri zehirlemek isteyen şahıslara karşı çalışmalarını her geçen gün sürdürüyor. Ekipler, Ankara Yolu Caddesinde merkez istikametine seyir halinde olan bir aracı şüphe üzerine durdurdu.

ÇAMURLUKTAN UYUŞTURUCU ZULASI ÇIKTI

Durdurulan araçta bulunan sürücü ve yanında bulunan 1 kişi araçtan indirilerek araçta arama yapıldı. Detaylı arama sonucunda hassas burunlu narkotik köpeği Alex'in yardımıyla aracın sol arka çamurluk bölümünde bulunan davlumbaz içerisine zulalanmış vaziyette poşet ve hortum içerisine gizlenmiş 2 parça halinde bin 590 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINAN 2 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan 2 şüpheliye "Uyuşturucu Madde Ticaretinden ve Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan işlem yapıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüphelinin sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Konya polisi uyuşturucuya geçit vermiyor! Çamurluk davlumbazındaki zehir zulası böyle yakalandı

Konya polisi uyuşturucuya geçit vermiyor! Çamurluk davlumbazındaki zehir zulası böyle yakalandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.