Konya polisi suçlulara göz açtırmıyor! 175 aranan şahıs yakalandı

Konya polisi suçlulara göz açtırmıyor! 175 aranan şahıs yakalandı

Konya Narkotik ve Asayiş Şube ekiplerinin operasyonlarında uyuşturucu ve ruhsatsız silahla yakalanan 12 şahsa işlem yapıldı. Hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan aranan 175 kişi yakalandı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele- Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yapılan denetimlerde 222 adet uyuşturucu hap, 4 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Bu suçlarla ilgili 12 şahsa işlem yapıldı.

Resim

Ayrıca, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan aranan toplam 175 suçlu yakalandı.

Resim

Konya polisinin kent genelinde yürüttüğü Covid-19 denetimlerinde sosyal mesafe, maske ve sokağa çıkma yasağını ihlal eden 510 şahsa işlem yapıldı.

Denetimlerde 3 umuma açık iş yeri faaliyetten men edilerek, 2 iş yeri sorumlusuna 'Mühür Bozma' ve 1 iş yeri sorumlusuna 'Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranmak' ve 'Mühür Bozma' suçlarından adli işlem yapılmıştır.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.