Konya polisi kaçakçılara göz açtırmıyor! Drone destekli operasyonda yüzlerce silah yakalandı

Konya polisi kaçakçılara göz açtırmıyor. KOM ekiplerince gerçekleştirilen yol uygulamasında drone görüntülerinde bir sürücünün şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine durdurulan oto çekicide piyasaya sürülmek üzere paketlenmiş çok sayıda silah ele geçirildi

Konya polisi kentte suçlulara göz açtırmıyor. Konya'da KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen yol uygulamasında durumundan şüphelenilen çekici oto kurtarıcıda yapılan aramada koliler içinde büyük illerde piyasaya sürülmek üzere paketlenmiş (105) adet tabanca ve bu tabancalara ait (61) adet şarjör ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

DRONE GÖRÜNTÜLERİNDEKİ ŞÜPHELİ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri drone destekli gerçekleştirdiği yol uygulaması esnasında drone görüntülerinde bir çekicinin şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine aracı durdurdu.

ÇIK SAYIDA SİLAHLA YAKALANDI

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli araçta yapılan aramada büyük illere sevk edilmek üzere koliler halinde paketlenmiş (105) adet tabanca ve bu tabancalara ait (61) adet şarjör ele geçirilerek el konuldu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

suc.jpg

suu.jpg

a.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.