Konya polisi drift atıp sosyal medyada paylaşan trafik magandasını yaptığına pişman etti

Konya'da spor otomobili ile drift atıp marifetmiş gibi bir de sosyal medyada paylaşan trafik magandası polis ekipleri tarafından yakalandı. Sürücü 'Pişmanım' dese de 9 bin 552 lira cezai işlem uygulanarak, ehliyetine de 2 ay süreyle el konuldu

Konya Emniyeti trafiği tehlikeye atan ve vatandaşların canını hiçe sayan magandalara göz açtırmıyor. Konya'da spor otomobili ile drift yapan trafik magandasına polis ekipleri tarafından 9 bin 552 lira cezai işlem uygulandı. Ehliyetine de 2 ay süreyle el konuldu.

Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri "Güvenli Trafik" ilkesi doğrultusunda trafiği tehlikeye atan ve vatandaşların canını hiçe sayan magandalara karşı çalışmalarını sürdürüyor.

SOSYAL MEDYA GÖRÜNTÜLERİ İHBAR KABUL EDİLDİ

Kimliği sonradan tespit edilen T.E Büyük Şahin Caddesi üzerinde Sanayi Sitesinin en işlek olduğu saatlerde spor aracıyla drift attığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı, vatandaşlar tarafından tepki çeken görüntülere Konya Emniyet Müdürlüğü kurumsal sosyal medya hesaplarının etiketlenmesini ihbar olarak değerlendiren Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri aracı bir kaç saat içerisinde EDS (Elektronik Denetleme Sistemleri) üzerinden tespit ederek uygulama noktasında durdurdu.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ, 'PİŞMANIM' DEDİ

İlk ifadesinde suçunu itiraf eden T.E'ye drift atmaktan 9 bin 552 TL cezai işlem uygulanırken, ehliyetine de 2 ay süreyle el konuldu.

Ayrıca, 'Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek' suçundan da hakkında adli işlem başlatılan T.E., yaptığının büyük hata olduğunu, kendisinin de sanayide çalıştığını, ehliyetsiz zor durumda kalacağını ve pişman olduğunu ifade etti.

Konya polisi drift atıp sosyal medyada paylaşan trafik magandasını yaptığına pişman etti

Konya polisi drift atıp sosyal medyada paylaşan trafik magandasını yaptığına pişman etti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.