Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'ne aday olan Özkan Taşpınar vaatlerini sıraladı

27 Ekim'de yapılacak Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin kongresinde aday olacağını açıklayan Ulusal Hububat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar adaylığını düzenlediği toplantıda resmen açıkladı.

Konya'nın yakından takip ettiği Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin kongresi 27 Ekim'de yapılacak. Kongre öncesi adaylar da bir bir adaylık açıklaması yapıyor.

Adaylığını son açıklayan isimlerden biri de Ulusal Hububat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar oldu. Taşpınar, düzenlediği toplantıda "Çiftçinin 70 yıllık emanetine sahip çıkmak için aday oldum" açıklamasını yaptı.

Başkan seçilmesi durumunda çiftçinin alın terine sahip çıkacağının altını çizen Taşpınar, üretimin artarak süreceğini vurguladı.

ozkan-taspinar-govde-gosterisi.jpg

Taşpınar'ın düzenlediği toplantıya ilgi oldukça çoktu. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Taşpınar, borçlarla ilgili gelen soruya da yanıt verdi.

ÖDEYECEK POTANSİYELİMİZ VAR

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.