Konya Özel Harekat Müdürlüğü'nden örnek doğa hassasiyeti

Konya Özel Harekat Müdürlüğü'nden örnek doğa hassasiyeti

Konya'nın Meram ilçesinde yapım çalışmalarına başlanan özel harekat binasının inşaatında herkese örnek olacak bir doğa hassasiyeti sergilendi. Binanın konumu ağaçlara göre seçildi

Konya'da yeni yapılacak olan özel harekat binasının inşaatında herkese örnek olacak bir doğa hassasiyeti sergilendi.

Konya'nın Meram ilçesi Durunday Mahallesi hudutları içerisinde savunma ve güvenlik amaçlı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı Konya Özel Harekat Bölge Müdürlüğü bina yapım çalışmalarına başlandı.

Doğaseverlere örnek oldu

Özel harekat müdürlüğünün yapımına başlanan yeni bina inşaatında ormanlık alan içerisinde bulunan yerleşkede, zemin kazı çalışmaları başlar başlamaz milli servetimiz olan ağaçlara en üst seviyede duyarlılık gösterildiği gözlendi.

Binanın konumu ağaçlara göre seçildi

Yer seçiminde dünyaya örnek olacak bir davranış sergileyen Özel harekat müdürlüğü, Binaların konuslandirilmasi için ağaçların zarar görmemesi amaciyla ağaçların bulunmadığı tepe özellikle seçildi.

Bazı ağaçlar sökülerek başka alanlara aktarıldı

Yer seçiminin yanı sıra istisna da olsa kazı alanına denk gelen ağaçlar iş makineleri ile köklerinden sökülerek başka alanlara aktarılmış zarar görmeden Özel Harekat Müdürlüğünün hassasiyeti ile yeniden doğaya kazandırılmıştır.

Yapılan inşaatta doğaya ve ağaçlara olan hassasiyeti gözlemleyen çevre halkı da ormana ve ağaçlara olan özverili davranışından dolayı tüm yetkililere teşekkür etti.

b.jpg

bbbb.jpg

bbbbbbb.jpg

bb.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.