Konya otogarında turuncu masa ile depremzede vatandaşlara 24 saat destek

Konya otogarında turuncu masa ile depremzede vatandaşlara 24 saat destek

Konya Büyükşehir Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde sağlık kabini, afet koordinasyon masası, turuncu masa ile depremzede vatandaşlara 24 saat destek sağlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Hatay'da yoğun şekilde arama kurtarma, su temini, mobil mutfak, koordinasyon çalışmalarını sürdürürken; Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde de depremzede vatandaşlara destek çalışması yapıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde sağlık kabini, afet koordinasyon masası, turuncu masa ile depremzede vatandaşların barınma ve giysi ihtiyaçlarına çözüm bulan Konya Büyükşehir Belediyesi ikramlara bulunarak 24 saat hizmet veriyor.

Topyekun seferber olan Konya’da doktor ve asistanlar ise gönüllü olarak Beyhekim ve Selçuk Tıp Fakültesi’nden Konya Otogarı’na geliyor. Gönüllü doktor ve asistanlar, Konya’ya gelen depremzede misafirlere sağlık kontrol hizmeti veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.