Konya Otogarı'nda mecburi bekleyiş! Belediyeden kar nedeniyle yola çıkamayan yolculara sıcak çorba

Konya Otogarı'nda mecburi bekleyiş! Belediyeden kar nedeniyle yola çıkamayan yolculara sıcak çorba

Konya'da etkili olan yoğun kar yağışı tipi ve buzlanma nedeniyle bir çok yönde ulaşım durdu. Konya Büyükşehir Belediyesi, otogarda beklemek zorunda kalan yolculara sıcak çorba ikram etti

Konya'da yoğun kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırdı. Konya'yı, Antalya'ya bağlayan karayolu tüm araçların ulaşımına kapatılırken, Isparta ve Afyonkarahisar karayolları çekici türü araçlara kapatıldı. Konya'yı Ankara, Aksaray, Karaman, Adana'ya bağlayan karayollarında ise kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesi 50 - 100 metreye kadar düştü.

Karayolları ekiplerinin kar küreme çalışmaları devam ederken, belediye ekipleri de şehir merkezindeki ana arterlerde ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor.

konya-otogar2.jpg

Konya'dan kapalı olan yönlere seyredecek yolcu otobüsleri Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde beklerken, Konya Büyükşehir Belediyesi yolların açılmasını bekleyen yolculara çorba ikramında bulundu.

konya-otogar1.jpg

konya-otogar3.jpg

konya-otogar.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.