Konya otogarına Kurban Bayramı yoğunluğu uğramadı! Biletler pahalı, ek sefer talebi yok

Konya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Kurban Bayramı'na günler kala beklenen hareketlilik başlamadı. Bilet fiyatlarının pahalılığı vatandaşı kara kara düşündürürken, Konya'dan giden hatlara henüz ek sefer de konulmadı

Konya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Kurban Bayramı'na sayılı günler kala beklenen hareketlilik henüz yaşanmıyor. Yolculuk yapacak vatandaşlar yaşanan sakinlikle birlikte kolayca bilet bulduklarını ifade ederken, otobüs firmaları talep azlığı nedeniyle henüz ek sefer koymadıklarını belirtiyor.

HENÜZ EK SEFER KONULMADI

Kurban Bayramı tatili için şehirlerarası yolculuk yapacak vatandaşlar biletlerini almaya başladı. Yurt genelinde otobüs, tren ve uçak biletlerinde ek seferler konulurken Konya'da hareket az.

Konya'dan bayram ziyareti için memleketine gitmek isteyen vatandaşlar gün içerisinde Konya Otobüs Terminaline gelerek biletlerini aldı. Bayram tatilinin başlamasına günler kala otogardaki yoğunluğun geçen yıllara oranla daha az olduğunu ifade eden otobüs firması yetkilileri, henüz ek sefer koymadıklarını söyledi.

ARAÇLAR BAZEN DOLUYOR BAZEN DOLMUYOR

Şehirlerarası seyahat firması çalışanı Bayram Özünal, "Geçen seneye bakacak olursak bu sene yoğunluk yok. Araçlar bazen doluyor bazen dolmuyor. Şu anda herhangi bir ek sefer yok. Ama yoğunluğa göre talep olursa ek sefer olur. Akaryakıt fiyatları nedeniyle biletler pahalı maalesef. Fakat yolcularımız mecbur gidiyor" dedi.

"ÖĞRENCİYİM, KOLAYLIKLA BİLETİMİ BULDUM"

Bayram öncesi bayram ziyareti ve memleketine gitmek için bilet alan Talha Toklu, "Ben öğrenciyim. Sınavlarıma girdim ve bitirdim. Biletimi aldım. Kolaylıkla biletimi buldum. Bayram ziyareti için Bursa'ya, memleketime gidiyorum. Ailemi, arkadaşlarımı ziyaret edeceğim" ifadelerini kullandı.

00.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.