Konya OSB'de Fabrika Yangını

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki 3. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmeye çalışılıyor.

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki 3. Organize Sanayi Bölgesi 16. Sokak'ta yer alan bir fabrikanın boyahanesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Fabrikadan yükselen dumanları fark eden vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

Ekipler Hızla Olay Yerine Ulaştı

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmeye başladı. Çok sayıda ekibin sevk edildiği fabrikada söndürme çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülüyor. Yangının geniş bir alana yayılmaması için ekipler yoğun çaba sarf ediyor.

Henüz Nedeni Bilinmiyor

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Yetkililer, yangının kontrol altına alınmasının ardından detaylı bir inceleme yaparak sebebini belirlemeye çalışacak. Yangın esnasında herhangi bir yaralanma olup olmadığı konusunda da henüz bir bilgi paylaşılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum