Konya Organize Sanayinde büyük yangın! Çok sayıda ekip müdahale ediyor! Ankara yolu ulaşıma kapandı

Konya son dakika haber! Konya'nın Organize Sanayi Sitesindeki bir boya fabrikasında yangın çıktı. Hızla büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, Hava Kuvvetlerine bağlı yangın söndürme araçları da destek veriyor

Konya son dakika haber! Konya'nın Selçuklu ilçesi Ankara Caddesinde bulunan 2. Organize Sanayi Sitesi girişindeki bir boya fabrikasında yangın çıktı.

Yangın, merkez Selçuklu ilçesi Büyükkayacık Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi Evrenköy Caddesinde bulunan bir boya fabrikasında başladı. Fabrikadan gökyüzüne siyah dumanlar yükselirken, alevler fabrikayı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Zaman zaman patlamaların da meydana geldiği fabrikadaki yangına Konya İtfaiyesi ve Organize Sanayi Bölgesinde bulunan itfaiye ekipleri müdahale etti. Hızla büyüyen yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine Hava Kuvvetlerine ait yangın söndürme araçları da destek veriyor.

Yangın söndürme çalışmaları devam ederken, polis ekipleri çevrede geniş çaplı tedbir aldı. Konya-Ankara Karayolu ile fabrikanın olduğu caddeye bağlanan bazı yollar meydana gelebilecek patlamalara karşı tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı.

Çok sayıda ekibin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

a.jpgaa.jpgaaa.jpgaaaaaa.jpg

3.jpg

2.jpg1.jpg

Kaynak:Memleket

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.