Konya Olgunlaşma Enstitüsü’nden Sıfır Atık Sergisi

Konya Olgunlaşma Enstitüsü’nden Sıfır Atık Sergisi

Konya Olgunlaşma Enstitüsü’nün düzenlediği Sıfır Atık Sergisi, Konya Valisi Vahdettin Özkan'ın da katıldığı törenle açıldı. Vali Özkan, çevreyle ilgili hassasiyetin çok önemli olduğunu söyledi

Konya'da Olgunlaşma Enstitüsü tarafından düzenlenen Sıfır Atık Sergisi törenle ziyarete açıldı.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Olgunlaşma Enstitüsündeki serginin açılışına katıldı. Açılışı gerçekleştiren Vali Özkan, sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi alırken, el emeği göz nuru eserler için teşekkür etti.

Vali Özkan, Olgunlaşma Enstitüsü'nün tarihi değerleri günümüze taşımakla beraber günümüzün sanayi baskısıyla çevre üzerinden oluşan baskıyı bertaraf etmek üzere de bir misyon edinmesinin önemli olduğunu belirterek, bunun en tipik örneğinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın başlatmış olduğu Sıfır Atık projesiyle ilgili faaliyet olduğunu söyledi. Özkan, çevreyle ilgili hassasiyetin çok önemli olduğunu söyledi.

0aa.jpg

0aaa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.