Konya müze ve ören yerleri ziyaretlerinde yeni gelişme!

Konya müze ve ören yerleri ziyaretlerinde yeni gelişme!

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte 1 Haziran’da ziyarete açılan müze ve ören yerlerinin yarından itibaren her pazartesi genel temizlik ve dezenfeksiyon nedeniyle ziyarete kapalı olacağını belirtti

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar koronavirüs nedeniyle ziyarete kapatılan müze ve ören yerlerinin 1 Haziran tarihinde yeniden ziyarete açılmasının ardından aiyarete açılan tüm müzeler, 15 Haziran 2020 tarihinden itibaren Pazartesi günleri genel temizlik işlemleri için ziyarete kapalı bulundurulacağını açıkladı.

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar’ın açıklaması şöyle:

Koronavirüs Covid-19 tehdidi nedeniyle 19 Mart 2020 tarihinden bu yana ziyarete kapalı bulunan Bakanlığımıza bağlı müze ve örenyerleri, 01 Haziran 2020 tarihi itibari ile ziyarete açılmıştır.

Bu kapsamda;

Ziyarete açılan tüm müzeler, 15 Haziran 2020 tarihinden itibaren Pazartesi günleri genel temizlik işlemleri için ziyarete kapalı bulundurulacaktır.

Normalleşme sürecinde müzeler 10:00 - 17:00; örenyerleri ise 10:00 - 19:00 saatleri arasında ziyarete açık bulundurulacaktır. (Belirtilen kapanış saati, müze ve örenyerlerinin tamamen kapanma saatidir. Bilet satışı, kapanış saatinden yarım saat önce sonlandırılabilecektir.)

Konunun kamuoyu ile paylaşımında katkı sağlamanız hususunda gereğini rica ederim.

 

Etiketler :