Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş Mezun Oldu

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş Mezun Oldu

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, KTÜN Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Bölümü’nü dereceyle bitirerek mesleki tecrübesini akademik eğitimle taçlandırdı.

Konya mobilya sektörünün yakından tanıdığı bir isim olan Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, eğitim hayatına verdiği önemi somut bir başarıyla kanıtladı. Uzun yıllardır sektörün içerisinde aktif rol alan ve esnafların gelişimi için önemli çalışmalara imza atan Günbaş, Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Bölümü’nden bölüm üçüncüsü olarak mezun oldu.

"Eğitimde Yaş Sınırı Yok" Mesajı

Sektördeki köklü tecrübesini akademik disiplinle harmanlayan Günbaş’ın bu başarısı, mobilya camiasında büyük takdir topladı. Başkanlık görevini sürdürürken eğitim hayatına devam etmesi, öğrenmenin bir yaşı olmadığını ve iş dünyası ile eğitimin bir arada yürütülebileceğini herkese gösterdi. Genç esnaflara ve sektör çalışanlarına ilham kaynağı olan bu örnek duruş, mesleki gelişimin önemini bir kez daha gündeme taşıdı.

Gençler İçin Eğitim Vurgusu

Sektörün hızla değişen ve dönüşen yapısına dikkat çeken Mehmet Günbaş, mesleki eğitimin vazgeçilmez bir unsur olduğunu vurguladı. Gençlerin daha donanımlı ve eğitimli şekilde sektöre kazandırılmasının Konya mobilya sektörünün geleceği adına kritik öneme sahip olduğunu belirten Günbaş, önümüzdeki dönemde de oda bünyesinde eğitim odaklı projelere hız kesmeden devam edeceğinin mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.